Η ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Μ.Ε.Π.Ε., αναλαμβάνει και ολοκληρώνει επιτυχώς και εμπρόθεσμα τον σχεδιασμό και την κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών.


Μελέτη Εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System).

Οι εφαρμογές CMS καθιστούν εύκολη και απλή διαδικασία ενημέρωσης και εμπλουτισμού, μειώνοντας κατακόρυφα το κόστος συντήρησης.


Κατασκευή πολυγλωσσικών (Multilanguage) web sites.

Στοχεύοντας σε αγορές του εξωτερικού, μια πολύγλωσση ιστοσελίδα, αποτελεί εξαγωγικό εργαλείο στις προωθητικές ενέργειες των επιχειρήσεων, για την ανεύρεση νέων αγορών. Η ΣΥΜ.Π.ΑΝ. Μ.Ε.Π.Ε. κατασκευάζει για τους πελάτες της, δυναμικές εφαρμογές, που θα τους αναδείξουν στην διεθνή αγορά.


Υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO).

Υπηρεσίες βελτιστοποίησης διαδικτυακών εφαρμογών για τις Μηχανές αναζήτησης,  που θα βοηθήσουν το website, το portal, το eshop σας να ξεχωρίσει, βελτιώνοντας τη θέση του στα οργανικά αποτελέσματα αναζητήσεων, στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo, Bing, Yadex.


Προώθηση στα Social Media.

Προώθηση της ιστοσελίδας σας και του εταιρικού σας προφίλ μέσω Social Media ( Facebook, Twitter, Youtube, Google+), με σκοπό την reactive και proactive επικοινωνία και την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.


Website με ενισχυμένη φορητότητα.

Σχεδιασμός, κατασκευή, responsive mobile-friendly ιστιοσελίδων.

Με το 95% των χρηστών smartophones, tablets να τα χρησιμοποιούν για να περιηγούνται στο internet, σας παρέχουμε την δυνατότητα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών χρησιμοποιώντας τεχνολογίες για την βελτιστοποίηση της απόδοσης της σελίδας σας στις συσκευές χειρός

Ιστοσελίδες σύμφωνα με τα Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Σχεδιασμός ιστοσελίδων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Web Content Accesibility Guidelines (WCAG), έκδοση 2.0 σε επίπεδο ΑΑ.